Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Μικροψυχία μέχρι... Α νοησίας!

Η μικροψυχία δεν έχει όρια... Ίσως για κάποιους να έχει περάσει τα όρια για άμεσο ψυχολογικό έλεγχο. 
Θα ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν αρχίζοντας από τα φυσιολογικά και εντός λογικών πλαισίων. 
Όλοι, κόμματα, υποψήφιοι και περιφερειακοί σύμβουλοι, δεσμεύτηκαν να πιέσουν για την τελική υπογραφή ώστε να ξεκινήσει η κατασκευή του αγωγού που θα αποχετεύει τις Δ.Ε Παλλήνης και Ανθούσας. 
Το σχετικό ψήφισμα του Δημοτικού συμβουλίου ψήφισαν όλες οι παρατάξεις πλην αυτής του κ. Γαβρά που αποχώρησε, του κ. Βολιώτη που απείχε. Ο κ. Βίτσιος αντίθετα με την παράταξή του, δήλωσε ότι απέχει της ψηφοφορίας.
Μέχρι εδώ καλά...


Οι σύμβουλοι του συνδυασμού που διεκδίκησε το Δήμο με το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ, αφού εκφώνησαν μερικές σελίδες απαράδεκτων λίβελων εναντίον της δημοτικής αρχής που έφερε το ζήτημα της αποχέτευσης μέχρι εδώ, στην ολοκλήρωσή του, δηλαδή να χρειάζεται μόνο μία υπογραφή για να τελειώνει... πελαγοδρόμησαν ανάμεσα σε διάφορες δήθεν προτάσεις τύπου "τα πάντα όλα" και κατόπιν εκτονώθηκαν απέχοντας!
Και αυτό παρά το γεγονός ότι ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος του εκπροσώπου του κ. Θεόδωρου Γκοτσόπουλου, πήρε την αυτονόητη θέση που θα έπρεπε να πάρει κάποιος λογικός κάτοικος του Δήμου Παλλήνης πόσο μάλλον ένας πρώην Δήμαρχος και ένα κόμμα που πιθανότατα θα είναι κυβέρνηση από την επόμενη Δευτέρα... Προφανώς εδώ υπάρχει κάποιο ζήτημα "επικοινωνίας" μεταξύ τους κάτι... απόλυτα φυσιολογικό, Δεν είναι οι μόνοι, τους το διαβεβαιώνω!
Δεν με ενδιαφέρει όμως να κρίνω τα κατάλοιπα του προβληματικού πολιτικού παρελθόντος του 3% που προσπαθούν να καταδείξουν εναγωνίως την παρουσία τους ακόμα και βιάζοντας την κοινή λογική με... επιστημονικές αναλύσεις όπως ότι... "η κρίση έχει μειώσει την ποσότητα των λυμάτων" (προφανώς υπήρξε σύγχυση στη μεταφορά κάποιας "κονσέρβας" ανάλυσης για όλες τις περιπτώσεις που αφορούσε τα σκουπίδια, σε άλλη θεματολογία). 
Με ενδιαφέρει όμως ότι μετά τις 25, η νέα Κυβέρνηση να μην περιλαμβάνει πια υπουργούς Πόντιους Πιλάτους που κλείνουν τα μάτια τους στο σημαντικό πρόβλημα της αποχέτευσης.
Τώρα όσων τα βιώματα σχετίζονται με τη πολυετή λειτουργία τους ως πολιτικό περιθώριο, ή θα πρέπει να αποφασίσουν να ξαναγυρίσουν σε αυτό, ή να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Τέλος η "ελεγχόμενης αποτελεσματικότητος ένλογη σκέψις" (sic)  μερικών ένθεν και κείθεν πολιτικών περιπατητών και ειδικά των -γνωστών- (μη μας περνούν και για όμοιους τους από άποψη διανοητικής ικανότητος), ΑΝΩΝΥΜΩΝ σχολιαστών στα κουτσομπολιά του διαδικτύου προβληματίζει. Παρακαλούν όπως φαίνεται να προκύψουν εμπόδια για να καγχάσουν από ικανοποίηση. Βέβαια μην τους αδικούμε επειδή πανηγύριζαν επειδή ΔΕΝ υπογράφει ο κ. Μανιάτης αυτή η συμπεριφορά κρίνεται μάλλον λογική και απόλυτα συμβατή με τα ένστικτα και τους απαράβατους κανόνες αγέλης. Δεν πάμε κόντρα στη φύση εμείς.
Προσωπικά βέβαια πάντα προσδοκώ και προσεύχομαι για την εξημέρωση τους. 
Βέβαια οι φωτογραφίες... εκτέλεσης (κατ΄ αυτούς ανύπαρκτων) έργων αποχέτευσης στις περιοχές που έχει ήδη αυτή ολοκληρωθεί, είναι κάτι που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε και έτσι θέτουμε τον σχετικό ιατρικό φάκελο... "στο αρχείο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου